Skolstädning i Malmö

Vi på Zarra Städ erbjuder nu även skolstädning i Malmö med omnejd. En tjänst som hjälper till att hålla både anställda och elever glada eftersom miljön på skolan är av största vikt för alla. Vi är medvetna om att varje projekt ställer olika krav med tanke på ytorna som ska städas men också i vilken utsträckning det ska göras. Med andra ord kan vi erbjuda städning för alla utrymmen eller delar av utrymmen om så önskas. Vi kan även organisera så att vi utför städningen vid regelbundna tillfällen som passar skolan bäst.

Skolstädning och erfarenhet

Vi på Zarra Städ är medvetna om att de flesta skolor är intresserade av städföretag som har gedigen erfarenhet i branschen. Den erfarenhet vi har byggt upp med åren sträcker sig inom de flesta områden inom städning och vi vet att våra kunder uppskattar diskretion, flexibilitet och noggrannhet. Det är givetvis en del av våra ledord och de gäller såklart även för skolstädning.

Är du intresserad av ytterligare detaljerad information som rör skolstädning eller någon annan form av städning så är du varmt välkommen att kontakta oss för vidare information.

Ring oss på + 46 (0)73-385 20 45, maila oss på info@zarrastad.se, eller fyll i formuläret till höger.
Vi svarar inom 24 timmar.