Våra tjänster

Välkommen till oss på Zarra Städ – företaget som garanterar dig ett gott utfört arbete till ett bra pris!

På Zarra städ erbjuder vi följande tjänster:

 • Hemstädning

  Är det mycket runt omkring dig just nu och du känner att du inte har tid till städning? Inga problem! Vi tar gärna hand om din hemstädning så att du kan lägga din lediga tid på viktigare saker. En gång i veckan, en gång varannan vecka? Vi utgår från dina önskemål och behov.

 • Storstädning

  Julen närmar sig, kalas på gång, studenten stundar. Det finns många tillfällen under året som kräver en noggrann storstädning. Storstädning tar tid. Låt oss hjälpa dig ed det så att du kan fokusera på de roliga detaljerna som kommer därefter.

 • Flyttstädning

  Dags för flytt? Då har du garanterat mycket att stå i. Vi står gärna till hjälp ed flyttstädningen så att du istället kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem.

 • Fönsterputs

  Fönsterputsning är inte enbart tidskrävande och hårt arbete. Det är dessutom svårt att få rent riktigt ordentligt. Vår fönsterputs garanterar dig fläckfria och skinande fönster.

 • Kontorsstädning

  Många av oss spenderar minst lika mycket tid på jobbet som hemma. En ren och fräsch arbetsmiljö är A och O för att du ska trivas på ditt jobb och kunna utföra ett bra arbete. Vi hjälper dig med din kontorsstädning efter dina önskemål och behov.

Vi är säkra på att du kommer att vara nöjd med vårt arbete – oavsett vilken av våra tjänster du anlitar. Skulle det dock hända att du inte är nöjd med något kan du alltid använda dig av vår Kvalitetsgaranti. Det innebär att du som kund då har rätt till reklamation och vi åtgärdar problemet. (Reklamationen görs senast två dagar efter utförd tjänst)

Vi är verksamma i Lund med omnejd och vår kundkrets ökar stadigt. Detta beror inte minst på vårt goda arbete som alltid utförs mycket noggrant men också tack vare våra konkurrenskraftiga priser. Självklart täcks samtliga av våra kostnader av RUT-avdrag vilket gör det ännu mer förmånligt för dig som kund att anlita oss.

Vill du redan nu veta hur mycket någon av våra tjänster kostar? Använd dig av vår räknare för att se ungefärliga priser.

När du anlitar oss kan du alltid känna dig säker och trygg med att ditt hem är i goda händer. Våra fasta rutiner ger dig som kund en garanti att nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter inte lämnas ut till obehöriga eller missbrukas på något sätt.
Vi vill i alla led försäkra dig som kund om att ditt hem är i trygga händer när du anlitar oss. Som ett led i detta genomgår samtliga av våra anställda också en internutbildning och skriver på ett sekretessavtal. All vår personal har därför också ett behörighetskort som kan visas upp.

Om något skulle hända täcker Zarra Städ försäkringar eventuella skador.

Varmt välkommen!